su kaçağı tespit - An Overview

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Net cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz measurement o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Kayaşehir bölge sindeyim sıhhi tesisat ve doğalgaz ustasıyım tesisata dair bütün tamir ve revizyon işlerini yapıyorum

Ev ve iş yerleriniz için sıhhı tesisat batarya musluk el yıkama lavobosu klozet klozet kapağı klozet iç takım değişimi banyo mufak tadilat işleri için ileşime geçebilirsiniz en hızlı şekilde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarım vitra artema ve eca bayisiyiz

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çok normaldir.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası su tesisatçısı değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

En iyi cihazları kullanarak, seramikleri ya da duvarlarını kırmadan su kaçaklarını tespit ediyoruz. Aşağıda su kaçağı tespiti sizlere en çOkay kullandığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Eskiden günleri alan bu işlem hem çok uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin süresi de kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su tesisatçısı su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Kapsamlı bir şekilde araştırma su tesisatçısı sonucu kaçağı bulup gereken hassasiyet ve özveri ile sorunu tamamen hallettiler.

Su tüketimini evimizin hemen hemen her alanında kullanırız. Bundan dolayı her alanda su kaçağı sorunu çıkabilmektedir bu kimi zaman mutfak dolabının altı kimi zaman tuvalet veya duşa kabin altı gibi alanlarda su kaçağı problemi ile karşılaşılmaktadır.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su su kaçak tespiti sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Report this wiki page